Västra Götalandsregionen väljer Ortivus MobiMed till 110 amb

Här finns intressanta nyheter som berör den prehospitala akutsjukvården.
Låst
Användarvisningsbild
Newsmaster
Sajt Admin
Inlägg: 629
Blev medlem: 4/2 2005 12:10

Västra Götalandsregionen väljer Ortivus MobiMed till 110 amb

Inlägg av Newsmaster » 3/3 2009 10:25

<b>Ortivus har, inom ramen för en upphandling av ”Telemedicinsk utrustning för ambulansverksamheten”, av Västra Götalandsregionen tilldelats beslut om ramavtal för att utrusta regionens ambulanssjukvård med Ortivus MobiMed lösning som möjliggör effektivare, snabbare och säkrare vård av patienten, skriver Ortivus i ett pressmeddelande.</b>

Totalt finns 110 ambulanser i regionen. Avtalet kommer att löpa i 5 år med möjlighet till förlängning, och omfattar förutom leverans av i Ortivus MobiMed ingående hårdvara och mjukvara även defibrillatorer, installation, utbildning och servicekontrakt. Leverans av systemet kommer att påbörjas under 2009.
- MobiMed är ett världsledande system som ger helt nya möjligheter till att utveckla och effektivisera inte bara den pre-hospitala vårdprocessen utan även till att optimera patientens säkerhet och nyttjandet av de resurser som tar vid i vårdkedjan. Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att bidra till en sådan utveckling av ambulanssjukvården i Västra Götalandsregionen” säger Jan B Andersson, VD för Ortivus.

Låst