Tjugofyra7 - MSB:s tidning

Här finns intressanta nyheter som berör den prehospitala akutsjukvården.
Låst
Användarvisningsbild
Newsmaster
Sajt Admin
Inlägg: 629
Blev medlem: 4/2 2005 11:10

Tjugofyra7 - MSB:s tidning

Inlägg av Newsmaster » 30/3 2009 15:30

<b>Tjugofyra7 blir MSB:s externa tidning med tillhörande webbplats. Den första tidningen trycks 28 april och inriktningen är fyra nummer under 2009, skriver MSB i sitt nyhetsbrev.</b>

På webbplatsen kommer det att finnas en webbversion av tidningen, ett diskussionsforum och myndighetens blogg.

Generaldirektör Helena Lindbergs beslut innebär följande:
Tidningen och webbplatsen Tjugofyra7 bedrivs på journalistiska grunder, ansvarig utgivare är Gunno Ivansson. Prenumeration på den tryckta tidningen är gratis.

Till bakgrund för beslutet ligger ambitionen att Tjugofyra7 ska presentera en helhetslösning med papperstidning och webbplats.

Varför Tjugofyra7 - hur ser ni på namnet?
- Tjugofyra7 är synonymt med alltid. Alltid vaken, alltid beredd. Tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, förklarar Per Larsson, en av de två journalisterna på Tjugofyra7.

- Tjugofyra7 är dessutom ett modernt begrepp som blir allt vanligare och är väl förankrat i den yngre generationen, säger Per Larsson.

Läs mer: http://www.msbmyndigheten.se/ui/templat ... anguage=SV

Fotnot: Den 1 januari 2009 bildades MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. MSB har ansvar för frågor som rör skydd mot olyckor, krisberedskap och civilt försvar. MSB ersatte Krisberedskapsmyndigheten (KBM), Räddningsverket (SRV) och Styrelsen för psykologiskt försvar.

Låst