Att diskutera utan att stå för sin åsikt?!

Här diskuteras och redogörs för hur Ambulansforum som Community fungerar
Lipton

Att diskutera utan att stå för sin åsikt?!

Inlägg av Lipton » 29/5 2005 22:24

Tänkte jag skulle vara duktig och starta en ny tråd för en gångs skull istället för att fortsätta i tråden "Specialistutb. krav fr.o.m. -08?"
Novisen skrev:Den här gången tyckte jag inte sjuksköterskans inlägg gick över gränsen. Möjligheten att få vara anonym är grundläggande för att en fri diskussion ska kunna hållas.

Simma lugnt//Novisen
Inlägget var ju regelrätt, men det tillförde ju åandra sidan inte ett dugg. Men Sjuksköterskan är ju inte ensam om att skriva såna inlägg så varför det raderades kan man ju diskutera.
Däremot förstår jag dig inte i ditt andra påstående. Menar du på allvar att man måste få vara anonym för att kunna hålla en fri diskussion? Om man har något att säga i ett ämne måste man väl våga stå för det?
Att skriva under en pseudonym är ju trevligt och lättvindigt, men om det gått så långt att man inte kan/vågar/vill skriva sina åsikter bara för att någon i så fall kan få reda på vem man är då tycker jag verkligen att man skall sluta sprida dem. Eller i alla fall ta sig en funderare på om åsikterna är så bra och brillianta som man först inbillat sig.

Funderingar och åsikter är varmt välkomna.

//Lipton (som alltid medbringar badring)

(För övrigt så övervägde jag en omröstning i frågan, men den fyller ju inte någon funktion eftersom om resultatet visar att jag har rätt så har jag ju även fel då man inte kan ställas till svars för sin åsikt som man registrerat i en omröstning... :mrgreen: )