Sida 1 av 1

Vad gör man på stationen?

Postat: 9/3 2010 13:56
av calle_p
Säg att man jobbar på en mindre ort där inte larmen är så många vad gör man på dagarna som ambulans ssk/sjukvårdare? visst ser till mediciner finns men sen då hela dagen?? Jag jobbar som brandman men där finns det ju saker att göra hela dagarna med tvätta slang, laga maskiner och övningar mm men ni som jobbar som inom ambulansen förklara gärna hur era dagar ser ut och kvällar/nätter?

Re: Vad gör man på stationen?

Postat: 9/3 2010 21:06
av winwin
Har bara jobbat i Sthlm, men om det är lugnt så kan man ju träna, kolla TV, sova. Sen ska man ju städa/kolla bilen, stationen ska skötas om, (städa kök m.m.). Men oftast så har man ju att göra :D.

Re: Vad gör man på stationen?

Postat: 15/3 2010 13:51
av amb.nisse
När jag jobbade på en lugn station så kollade man bilen, fikade, hade hand om förråd och dylikt. Satt vid datan, vilade middag, glode på tv tränade eller åkte ut och åt glass på sommaren.

Belastad station kollar man bilen, fikar, gör det man ska göra enligt dagslistan, tränar. sover sover sover sover, kolla tv, internet. men oftast ser man inte station så dygnet går fort... på nätterna vill man ha brandkårsnätter, sova sova sova :-) men då ska alla in så då sitter man och ugglar i bilen...

Re: Vad gör man på stationen?

Postat: 15/3 2010 18:22
av Glock 18C
Ja, varför ska alla hypokondriker åka ambulans på natten för?

Re: Vad gör man på stationen?

Postat: 12/5 2010 11:07
av Isidor
Jag är glad om jag ser stationen på ett pass...