Efter sjuksköterskeutbildningen, amb eller anest?

Här diskuteras allt som rör utbildning för att arbeta inom den prehospitala akutsjukvåden

Moderator: Wernvik

112paramedic
Inlägg: 39
Blev medlem: 12/7 2006 18:18

Re: Efter sjuksköterskeutbildningen, amb eller anest?

Inlägg av 112paramedic » 19/2 2010 14:25

Van the man, U are the man! Många genomtänkta inlägg. Saknar sedan ett år tillbaka många andra tänkande/kunniga signaturer som ej hörs/ses på forumet längre...?! Varför undrar jag sedan lång tid tillbaka...! Webmaster och moderator tar bort inlägg, det är för många trådar i samma tråd. under hela februari har det diskuterats i en tråd...som finns i andra trådar som diskuterats. men.....

Mycket välkommen till Ambulansforum!
Ambulansforum startades i början av februari 1997 av några entusiaster som ville utveckla ambulanssjukvården. Har du några frågor så tveka inte att kontakta info@ambulansforum.se

Missa inte Bilder och gallerierna. Har du bilder som du vill dela med dig så sätt igång och ladda upp! Du kan också diskutera, ladda upp uppsatser, fördjupningsarbeten etc genom att besöka Forum.


Nu är det patienter/anhöriga och andra "muppar" (patienterna/anhöriga är ej muppar) som diskuterar i detta forum. Deras sjukdomar-liv...diskuteras....andra får svar i en hel månad men ger sig inte ändå.....dessa FINNS DET ETT FORUM FÖR....FACEBOOK...!

Jag tror att många inte ens läser eller vill diskutera i detta forum längre då det.....

jag hoppas att detta forum kommer tillbaka till vad det var menat en gång i tiden....

Många fina, goa inlägg från kunniga medarbetare prehsopitalt i vårt Sverige, och andra länder som delger oss otroligt mycket fakta och kunskap i olika områden...!

Jag har själv trots många år i den prehospitala arenan lärt mig otroligt mycket av många här...!

Vi delger varandra kunskap....värderingar....men inte minst yrkesstolthet...!!!

Många har olika åsikter....men utvecklingen är när inte alla delar åsikterna men respekterar att inte alla tycker lika....då finns det utveckling....men alla är inte dumma i huvudet för att MAN inte tycker likadant....!

Respekt!


Vad vill jag sagt med detta...? Gör ambulansforum till vad det var menat som....utveckling av den prehospitala arenan, delge kunskap och inget annat...??!

om det finns människor i detta forum som känner sig, påhoppade, träffade...så....ursäkta, men diskutera på ett proffessionellt plan och ej på individ nivå...!

MVH 112Paramedic
carpe diem

Felicia90
Inlägg: 45
Blev medlem: 2/2 2010 20:41

Re: Efter sjuksköterskeutbildningen, amb eller anest?

Inlägg av Felicia90 » 19/2 2010 23:02

Behöver man vara elak och kalla folk för "MUPPAR" bara för att man är stolt över sitt yrke?

Alla börjar någonstans. Man kan inte födas som ambulanssjukvårdare. Någonstans börjar intresset.

Om det nu finns folk som tycker att ambulansforumet bara ska vara för ambulanspersonal tycker jag att man bör mejla webmaster och be om att få blockera alla som inte är ambulanspersonal, men än så länge så får faktiskt vi också prata och ställa frågor.

hoolm
Inlägg: 17
Blev medlem: 19/5 2009 13:15
Ort: Göteborg

Re: Efter sjuksköterskeutbildningen, amb eller anest?

Inlägg av hoolm » 20/2 2010 11:42

Frågan om utbildning och vubb är diskuterad hundratals ggr på detta forum på ett mycket bättre sätt än i denna tråd, använd sök funktion!......................så snälla stäng denna tråd som inte ger någonting.

Låst